Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@23:23:51 GMT

بهترین سیم کارت برای اربعین

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۶۲۴۵۶

بهترین سیم کارت برای اربعین

زائران ایرانی همیشه برای سفر به شهرهای زیارتی یک دغدغۀ مهم دارند که چطور با عزیزان خود در کشور مبدأ ارتباط برقرار کنند، برای پاسخ به این سوال دو راهکار وجود دارد

به گزارش خبرنگار گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، ماه ذی‌الحجه به تدریج در حال پایان یافتن است و بوی محرمی دیگر به مشام می‌رسد، شیفتگان حضرت اباعبدالله حسین (ع)  نیز خود را آمادۀ اقامۀ عزای سرور و سالار شهیدان می‌کنند از طرفی شرایط همه‌گیری کرونا نسبت به سال‌های گذشته وضعیت بهتری دارد و ارادتمندان اهل بیت (ع) امیدوارند که امسال بالاخره بعد از دوری سه ساله امکان شرکت در راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی را پیدا کنند، در این میان زائران همیشه برای سفر به شهرهای زیارتی یک دغدغۀ مهم دارند که چطور با عزیزان خود در کشور مبدأ ارتباط برقرار کنند، تشرف کنندگان ایرانی نیز از این امر مستثنی نیستند، مردم به دنبال پاسخ این سوال هستند که هنگام حضور در شهرهای زیارتی عراق از خدمات اپراتورهای ایرانی استفاده کنند، برای آن‌ها بهتر است یا اینکه باید به بهره بردن از خدمات اپراتور عراقی رضایت دهند، 

برای پاسخ به این سوال دو راه وجود دارد:خرید سیم کارت عراقیفعال کردن سرویس رومینگ سیم کارت ایرانی

این گزارش سعی می‌کنند به طور خلاصه آنچه زائران ایرانی باید دربارۀ هریک از این دو راه بدانند، پاسخ بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید سیم کارت عراقی

ازدحام جمعیت و ضعیف بودن بسترهای ارتباطی کشور عراق برقراری ارتباط در ایام اربعین را دشوار می‌کند، اغلب زائران در این مسیر با چالش‌های جدی روبرو می‌شوند از سوی دیگر سیم‌کارت‌های ایرانی و خدمات رومینگ آن‌ها به دلایل متعدد به سختی قابل استفاده هستند و بهره‌برداری از خدمات اپراتور ایرانی هزینۀ زیادی بر دوش مردم می‌گذارد بنابراین خرید سیم کارت عراقی گزینه مناسب‌تری به نظر می‌رسد؛ چرا که می‌توانند با پرداخت مبلغی اندک از خدمات این ارتباطی و شبکه‌ای این سیم‌کارت‌ها استفاده کنند.

چرا در عراق از سیم‌کارت عراقی استفاده کنیم؟اغلب سرویس‌دهی اپراتورهای ایران به دلایلی مانند ترافیک شبکه در ایام اربعین با اختلال روبرو می‌شود.اغلب اوقات زائرین به صورت گروهی به کشور عراق سفر می‌کنند، استفاده از سیم‌کارت عراقی برای ارتباط داخلی بین اعضای کاروان‌ها هزینۀ کمتری خواهد داشت.رومینگ خدمات، سرویس پر هزینه‌ای است بنابراین استفاده از آن به طور معمول برای زائر صرفۀ اقتصادی نخواهد داشت.کدهای دستوری برای دریافت خدمات از سیم کارت‌های عراقی

زین، آسیاسل و کورک تلکام سه اپراتور اصلی کشور عراق هستند که در ایام اربعین نیز به زوار خدمات ارائه می‌دهند که در ادامه برخی از کدهای خدماتی آن‌ها را ذکر خواهیم کرد.

معرفی  کدهای دستوری انواع سیم کارت‌های عراقی (هزینه‌ها بر اساس تعرفۀ سال 98 اعلام شده است و برای سال جاری احتمالاً با تغییراتی همراه خواهد بود)
نام سیمکارتطریقه شارژ کردنباقیمانده شارژلیست بسته‌های اینترنتیهزینه تماس با ایران (برحسب دقیقه)هزینه پیام کوتاهمرکز تماس
آسیا سل#کد شارژ*۱۳۳*۱۳۳#*۲۹۹#*۲۸۰دینار۱۵۰دینار۳۳۳
زین#کد شارژ*۱۰۱*۱۰۰#*۳۲۱#*۲۷۰دینار۱۵۰دینار۱۰۷
کورک تلکام#کد شارژ*۲۲۱*۲۱۱#*۲۵۰#*۲۶۰دینار۱۵۰دینار۴۱۱
کیفیت خدمات کدام اپراتور عراقی بهتر است؟اپراتور کورک تلکام

کاربرانی که در کشور عراق از خدمات اپراتور کورک تلکام استفاده کنند، این امکان را خواهند داشت که تعرفه‌های درون شبکه‌ای را به صورت نیم‌بهاء پرداخت کنند، کاربران این اپراتور برای نیم‌بهاء شدن خدمات دریافتی باید کد دستوری #۲۵۴* را شماره گیری کنند و بعد از پرداخت 1500 دینار (بر اساس تعرفۀ سال 98)، این امکان را پیدا نمایند که شش مخاطب را برای مکالمۀ نیم‌بها انتخاب کنند.

اپراتور زین

زوار بهره‌گیرنده از خدمات اپراتور زین نیز این امکان را دارند که هزینۀ ارتباطات درون شبکه‌ای خود را به صورت نیم‌بهاء پرداخت کنند، آن‌ها برای این کار باید عدد ۲ را به سرشماره ۲۰۳۴ ارسال نمایند، هزینۀ اولیۀ فعالسازی بستۀ تعرفه‌ای نیم‌بهاء 5هزار دینار شارژ بود(در سال 98)، متداول است که مدیران کاروان‌ها از خدمات این اپراتور عراقی بهره می‌برند.

اپراتور آسیاسل

شما در صورتی که همراهانی داشته باشید که برای برقراری ارتباط از خدمات آسیاسل استفاده می‌کنند، این امکان را خواهید داشت که مانند دو اپراتور دیگر از تعرفۀ نیم‌بهاء برای ارتباط درون شبکه‌ای استفاده کنید، جهت فعالسازی این امکان باید عدد ۲ را به سرشماره ۲۹۳ پیامک کنید، هزینۀ فعالسازی نیز 5هزار دینار عراقی است. (برااساس تعرفۀ سال 98)

هزینه تماس درون شبکه آسیاسل بر اساس تعرفۀ سال 98 به ازای هر ثانیه 3دینار بود.

هزینه تماس از آسیاسل به دیگر اپراتورهای عراق بر اساس تعرفۀ سال 98 به ازای هر ثانیه ۵ دینار بود.

کاربران اپراتور آسیاسل برای دریافت تنظیمات اینترنت این اپراتور باید یک پیامک خالی به ۱۹۶۰ ارسال کنند.

چطور سیم کارت عراقی تهیه کنیم؟

سال‌های گذشته زائران ایرانی برای تهیۀ سیم‌کارت‌های عراقی دچار سردرگمی می‌شدند به همین جهت مسئولین در دوره‌های آخر پیاده‌روی اربعین امکانی را فراهم کردند که دفتر مرزی پایانۀ مهران بتوانند این سیم‌کارت‌ها را در اختیار مردم قرار دهند.

اعتبار این سیم‌کارت‌ها در سال‌های گذشته 30 روز بود و قیمتی بین ۱۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ تومان داشت اما باید منتظر ماند تا تعرفه‌های سال جاری مشخص شود، زائرانی که سیم‌کارت عراقی را پیش از ورود به خاک عراق خریداری می‌کنند، باید به این نکته توجه داشته باشند که سیم‌کارت‌های عراقی در مرز مهران فعال هستند بنابراین اگر دلال‌ها وعده فعال شدن بعد از عبور از مرز را دادند، 

چطور از سیم‌کارت‌های ایرانی در عراق استفاده کنیم؟سیم کارت ایرانسل

کاربران ایرانسلی می‌توانند برای استفاده از سیم‌کارت خود در کشور عراق، خدمات رومینگ این اپراتور را فعال کنند، کاربران برای فعالسازی این سرویس باید کد #۱*۱۱۱۱* را شماره گیری نمایند همچین بعد از بازگشت به ایران و برای غیرفعال کردن خدمات ایرانسل می‌توانید از کد #۲*۱۱۱۱* استفاده کنید. (تعرفۀ سال جاری)

تعرفه‌های رومینگ ایرانسل
نوع ارتباطقیمت تمام شده (تومان)
مکالمه ثابت با ایران4500
مکالمه همراه با ایران8000
هزینۀ هر پیامک2000 
  
  

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس رومینگ ایرانسل کلیک کنید.

سیم کارت همراه اول

اپراتور اول نیز امکان استفاده از خدمات رومینگ در کشور عراق برای کاربرانش فراهم کرده است، مشترکان این اپراتور می‌توانند جهت فعال‌سازی این سرویس کد #۶۱*۱* را شماره گیری کنند، هنگام خرید بسته‌های سرویس رومینگ همراه اول باید به این نکته توجه داشته باشید که این بسته‌ها فقط  درعراق قابل استفاده هستند و بعد از بازگشت به ایران دیگر امکان استفاده از آن را نخواهید داشت. (تعرفۀ سال جاری)

تعرفه‌های رومینگ همراه اول
نوع ارتباطZain, Asiacell, Korek (برحسب تومان)
مکالمه با ایران10500
مکالمه دریافتی7500
مکالمه داخلی5500
ارسال پیامک4000
اینترنت همراه (هر مگابایت)3000

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس رومینگ همراه اول کلیک کنید.

سیم کارت رایتل

سرویس رومینگ رایتل به طور خودکار روی سیم‌کارت‌های این اپراتور فعال است و کاربران بدون هیچ دستورالعمل خاصی امکان استفاده از آن را خواهند داشت. (تعرفۀ سال جاری)

تعرفه‌های رومینگ رایتل
نوع ارتباطKorek (برحسب تومان)
مکالمه با ایران23000
مکالمه دریافتی21000
مکالمه داخلی23000
ارسال پیامک7000
اینترنت همراه (هرکیلوبایت)4687

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس رومینگ رایتل کلیک کنید.

بر ای استفاده از سرویس رومینگ باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که اگر کسی از داخل ایران با شما تماس بگیرد، هزینۀ این مکالمه از حساب شما کسر خواهد شد.نکتۀ پایانی

مطالعۀ گزارش حاضر نشان می‌دهد که استفاده از سیم‌کارت عراقی در ایام اربعین برای شما به صرفه‌تر خواهد بود، شما بعد از خرید این سیم‌کارت‌ها می‌توانید که شمارۀ آن‌ها را در اختیار خانوادۀ خود قرار دهید تا امکان برقراری تماس با شما برای آن‌ها فراهم شود، برای استفاده از سیم‌کارت‌های عراقی باید به این نکته نیز توجه کنید که هزینۀ مکالمه با آن‌ها بر حسب دقیقه است به این معنا که هزینه مکالمه از ۱ تا ۶۰ ثانیه برابر با ۱ دقیقه است اما هزینه مکالمه ۱ دقیقه و یک ثانیه برابر با ۲ دقیقه محاسبه خواهد شد بنابراین در مکالمات خود به این نکته توجه کنید.

انتهای پیام/

 

خبرنگار: علی پژوهش

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیم کارت عراق محرم رایتل همراه اول ایرانسل اربعین راهپیمایی اربعین اربعین 1401 بسته ایرانسل بسته همراه اول زین بسته رایتل تعرفه رومینگ همراه اول تعرفه رومینگ ایرانسل تعرفه رومینگ رایتل استفاده از سیم کارت سیم کارت های عراقی خدمات اپراتور باید به این نکته سیم کارت ها سیم کارت عراقی ایام اربعین سرویس رومینگ کشور عراق درون شبکه سال جاری نیم بهاء شبکه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش یک توقف

علی هاشمی فرمانده تیپ ۳۷ نور، بعد از اجرای عملیات شبانگاهی گزارش داد: عراقی‌ها برخلاف روزهای قبل هیچ واکنشی نه با توپخانه، نه با خمپاره و نه تیربار از خود نشان ندادند. دشمن نیروهایش را در خط گم‌کرده است و رزمندگان به‌راحتی می‌توانند جلو بروند.

به گزارش ایسنا،در مرحله دوم نبرد بیت‌المقدس، قرارگاه کربلا سرپل به‌دست‌آمده در غرب کارون را دست‌مایه تلاش اصل قرار داد و نبردش را ساعت ۲۲:۱۵ روز ۱۶ اردیبهشت ۱۳۶۱ که مصادف بود با شب میلاد مولای متقیان علی (ع) با رمز «یا علی بن ابی‌طالب (ع)» آغاز کرد.

رزمندگان دو قرارگاه فتح و نصر به‌طرف غرب جاده اهواز-خرمشهر یورش بردند و به‌پیش رفتند. قرارگاه فتح تا ساعت ۹ صبح به خط مرزی دست‌یافت. قرارگاه نصر هم تا قبل از ساعت ۴ به جاده مرزی دست‌یافت و تا ساعت ۱۰ صبح در حدفاصل بین دژ مرزی تا آن‌سوی مرز بین‌المللی با عراقی‌ها درگیر شد. گاه نیروی خودی و گاه دشمن دست برتر را داشت. در نهایت عراقی‌ها در آن‌سوی مرز توقف کردند و به‌این‌ترتیب ۱۷ کیلومتر از مرز بین‌المللی، در جنوب تقاطع جاده حسینیه با مرز آزاد شد.

به دنبال موفقیت دو قرارگاه فتح و نصر، عقبه لشکرهای عراقی در جنوب کرخه کور ناامن شد، لذا ناچار به عقب‌نشینی شدند. بدین ترتیب که ارتش عراق از ساعت ۱۷:۳۰ روز ۱۵ اردیبهشت، آتش سنگینی روی تمام محورهای قرارگاه قدس در جبهه کرخه کور به اجرا درآورد.تحلیل احمد غلامپور؛ فرمانده قرارگاه قدس از اقدام دشمن این بود که احتمالاً عراقی‌ها قصد عقب‌نشینی دارند.

صبح شانزدهم، علی هاشمی فرمانده تیپ ۳۷ نور، بعد از اجرای عملیات شبانگاهی گزارش داد: عراقی‌ها برخلاف روزهای قبل هیچ واکنشی نه با توپخانه، نه با خمپاره و نه تیربار از خود نشان ندادند. دشمن نیروهایش را در خط گم‌کرده است و رزمندگان به‌راحتی می‌توانند جلو بروند.

گزارش قاسم سلیمانی فرمانده تیپ ۴۱ ثارالله نیز از عملیات نیروهایش، این موضوع را تائید می‌کرد. به گزارش واحد شنود، فرماندهان عراقی سربازان خود را دعوت به آرامش می‌کردند و به آن‌ها روحیه می‌دادند

۱۷ اردیبهشت احمد غلامپور، روز را به بررسی منطقه، وضعیت خودی و دشمن گذراند و بعدازظهر مجدداً با فرماندهان، آخرین تغییرات و راهکارها را موردبحث و گفت‌وگو قرار داد.سرهنگ لطفی فرمانده لشکر ۱۶ قزوین و فرمانده ارتشی قرارگاه قدس که به منطقه سرکشی کرده بود، می‌گفت: امروز به‌طرف تیپ بیت‌المقدس رفته بودم که مشاهده کردم تانک‌های دشمن به‌طرف عراق در حرکت هستند.

ساعت ۵:۳۰ روز ۱۸ اردیبهشت خبر آمد که دشمن دست به عقب‌نشینی زده است. لذا تیپ‌های ۳۷ نور و ۴۱ ثارالله موظف به تعقیب دشمن شدند و تا ساعاتی بعد بدون درگیری تا خاکریز سوم دشمن پیش رفتند.تیپ ۴۳ بیت‌المقدس هم با پیشروی روی جاده اهواز-خرمشهر در ساعت ۱۱ صبح با نیروهای قرارگاه فتح الحاق برقرار کرد. بدین ترتیب، هویزه، پادگان حمید و روستاها و مناطق بسیاری به آغوش میهن اسلامی بازگشت.

منبع:

رشید، محسن، اطلس حماسه خرمشهر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۳۹۷، ص ۱۱۸

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های کافی برای سفر اربعین از خراسان شمالی تهیه شود
  • گزارش یک توقف
  • بهترین سایت‌های خارجی برای خرید با پرفکت مانی کدامند؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • رویکرد جدید ارائه خدمات در شهرداری اصفهان/ تقویت خدمات‌دهی در ایام اربعین حسینی
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد