Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@07:36:44 GMT

سیم کارت های ایرانی یا عراقی برای سفر اربعین؟

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۶۲۳۳

سیم کارت های ایرانی یا عراقی برای سفر اربعین؟

عده زیادی از شیعیان و عاشقان سیدالشهدا از جمله ورزشکاران و آن دسته از افرادی که به پیاده روی طولانی اربعین و اظهار ارادت به خاندان پیامبر عادت دارند، هرساله راهی این سفر معنوی می‌شوند که به نوعی بزرگترین همایش ورزش همگانی دنیا نیز محسوب می‌شود. 

یقینا برای اکثر ایرانیان در این سفر زیارتی و دینی، خرید سیم کارت های ایرانی یا عراقی برای سفر اربعین مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر ساله با نزدیک شده به اربعین حسینی سوالی که ذهن مسافران اربعین را مشغول می کند این است که :  خرید سیم کارت های ایرانی یا عراقی؟

کاربران اپراتورهای مختلف برای تهیه سیم کارت های به صرفه تر برای سفر اربعین به مراکز فروش سیم کارت مراجعه می کنند. با توجه به هزینه های رومینگ می توان گفت هزینه خرید سیمکارت های عراقی مقرون به صرفه تر و کاربردی تر می باشد. علاوه بر این به دلیل حجم عظیم زوار اربعین، معمولا سرویس رومینگ در روزهای راهپیمایی اربعین دچار مشکل می شود و برای زوار بهتر است با خرید سیم کارت عراقی و استفاده از شبکه های ارتباطی کشور عراق، از بهترین راه برای برقراری ارتباط با ایران استفاده نمایند.

البته خرید سیم کارت عراقی قطعا هزینه های ارتباطی کمتری را نیز برای مسافران به دنبال خواهد داشت. زیرا اپراتورهای عراقی در این ایام سیم کارت های خود را با تخفیفات ویژه برای ارتباطات درون شبکه ای ارائه می کنند و استفاده از این نوع خدمات برای زائران ایرانی که معمولا به صورت گروهی یا کاروانی سفر می کنند، بسیار با صرفه و اقتصادی می باشد و به آنها کمک می کند تا با خرید چند سیم کارت از یک اپراتور، از ارتباط مستمر و ازران قیمت درون کاروانی در طول سفر بهره مند گردند.

بنابراین در اینجا تصمیم داریم تا با نگاهی اختصاصی به سیم کارت های عراقی، اطلاعات مورد نیاز مسافران برای خرید سیم کارت را در اختیار انها قرار دهیم.

سیم کارت های عراقی معمولا توسط سه شرکت Asiacell ، Zain و Korek ارائه می شوند که هر کدام از قیمت و میزان شارژ اولیه متفاوتی برخوردارند.

 

کدهای دستوری پرکاربرد سیم کارت های عراقی

در اینجا برای آگاهی علاقمندان برخی از پرکاربردترین کدهای دستوری سیم کارت های عراقی را بیان می کنیم:

با توجه به این که در سال های گذشته به دلیل پاندمی کرونا، راهپیمایی اربعین برگزار نمی شد، هزینه های اعلام شده در جدول زیر بر اساس تعرفه سال 98 بوده و قطعا این هزینه ها در سال جاری تغییرات محسوسی خواهد داشت.

 

کدهای دستوری انواع سیم کارت های عراقی

نام سیم کارت

طریقه شارژ کردن

باقیمانده شارژ

لیست بسته های اینترنتی

هزینه تماس با ایران ( بر حسب دقیقه)

هزینه پیام کوتاه

مرکز تماس

آسیا سل

# کدشارژ * 133 *

# 133 *

# 299 *

280 دینار

150 دینار

333

زین

# کدشارژ * 101 *

# 100 *

# 321 *

270 دینار

150 دینار

107

کورک تلکام

# کدشارژ * 221 *

# 211 *

# 250 *

260 دینار

150 دینار

411

 

معمولا سیم کارت ها عراقی با اعتبار 30 روزه و قیمتی مناسب عرضه می گردند؛ ولی مهمترین نکته در خرید این سیم کار ها، مراجعه به مراکز معتبر می باشد تا بتوانید سیم کارتی با تاریخ مصرف بالاتر و قیمتی اقتصادی تر تهیه کنید. در سال های گذشته، به دلیل تقاضای بالا برای خرید سیم کارت در عراق، تهیه آن بسیار سخت بود و معمولا زائران برای خرید آنها دچار سردرگمی می شدند، به همین خاطر با تمهیدات انجام شده از سوی وزارات ارتباطات، در مرز های ورودی به عراق مانند مرز مهران امکان خرید این نوع سیم کارت وجود داشت. البته برای سال جاری باید منتظر ماند تا در روزهای نزدیک اربعین علاوه بر اعلام تعرفه ها، نحوه ارائه آنها نیز مشخص شود. در هر صورت برای خرید سیم کارت عراقی، مسافران باید پاسپورت خود را به همراه داشته باشند.

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت مهدی تاج مقتدی صدر سیمکارت فروش سیمکارت خرید سیمکارت اربعین پیاده روی اربعین مذاکرات وین انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت مهدی تاج مقتدی صدر سیم کارت های عراقی خرید سیم کارت سیم کارت ها برای خرید هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟

هر چه تعداد صفرها مقابل قیمت غذاهای توی منو رستوران‌ها بیشتر می‌شود، بر تعداد آدم‌هایی که ترجیح می‌دهند به جای رستوران رفتن و خالی شدن جیب‌شان، از فروشنده‌های خیابانی غذا بخرند هم بیشتر می‌شود.

به گزارش مشرق، فروشنده‌هایی که کنار خیابان می‌ایستند و غذاهای بسته بندی شده و چیده شده داخل صندوق عقب ماشین را به نمایش می‌گذارند برای فروش. از قیمه و قورمه و کشک بادمجان بگیر تا کباب کوبیده و زرشک پلو با مرغ، در بساط این رستوران‌های خیابانی پیدا می‌شود، آن هم با قیمتی اقتصادی و منصفانه.

غذاها با عنوان «خانگی» یا «محلی» فروخته می‌شوند و عده زیادی هستند که مشتری این غذاها و فروشنده‌ها هستند، آن هم بدون اینکه بدانند این غذاها واقعا چطور و با چه نظارتی پخته و عرضه می‌شوند.

خیلی از این فروشنده‌ها به بهانه اینکه جنس ارزان‌تری به مردم بدهند، کیفیت را هم پایین می‌آورند، تقلب کرده یا به جای افزودنی‌های مجاز از رنگ و اسانس استفاده می‌کنند. آنها علاوه بر اینکه هزینه‌های اصلی مانند اجاره، مالیات، عوارض و سایر هزینه‌های جانبی را ندارند، بلکه سود خوبی هم از این راه کسب می‌کنند. در واقع این شغل برای بعضی آنقدر پردرآمد است که به گواه فیلمی که چندی قبل در شبکه‌های مجازی منتشر شده بود با خودرو سوناتا در یکی از خیابان‌های شمال تهران اقدام به فروش غذای خانگی می‌کردند!

البته که وزارت بهداشت و شهرداری حواس‌شان به این فروشنده‌ها هست و به همین دلیل است که این خودروها جای مشخصی توقف نمی‌کنند تا درگیر جواب پس دادن به مأموران شهرداری و ناظران وزارت بهداشت نشوند.

در نهایت اینکه وزارت بهداشت خیلی جدی تأکید کرده از واحدهایی که آرم و نشان وزارت بهداشت ندارند یا از کسانی که در صندوق عقب خودرو غذا می‌فروشند، به هیچ عنوان خرید نکنید تا سلامتی‌تان به خطر نیفتد. اگر هم قصد دارید بیرون از خانه غذا بخورید، بهتر است به رستوران‌های معتبر سر بزنید، چون از قدیم گفته‌اند هر چقدر پول بدهید، آش می‌خورید!

منبع:همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • پس انداز به روش ژاپنی‌ها را یاد بگیرید
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • دستگیری کلاهبرداران اسکیمری ۱۰۰ میلیاردی
  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • کلاهبرداری با رسید جعلی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در عملیات میدانی
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان عملیاتی